Tapijt vloer laten leggen

Zoekt je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Laat je tapijt vloer door ons leggen

Voor het laten leggen van tapijt vloeren moet je bij niemand anders zijn dan de vaklui van Berry van Berkel. Voor welke ruimte je ook een tapijt vloer wil en of het nu voor je huis is of voor je onderneming, bij ons ben je verzekerd van advies op maat en een tapijt vloer naar wens. Neem contact op met ons voor aanvullende informatie over het laten leggen van een tapijt vloer of maak een afspraak om eens in onze showroom langs te komen.

Tapijt vloer overloop

Tapijt vloeren voor meer comfort

Door te kiezen voor het laten leggen van een tapijt vloer, haal je meer comfort in huis. Tapijt vloeren voelen altijd heerlijk zacht aan aan je voeten. Daar komt ook nog eens bij kijken dat ze altijd fijn en warm aanvoelen tijdens de koude dagen van het jaar. Dit komt ook door de isolerende werking dat een tapijt vloer heeft. Het grote aanbod in verschillende dessins zorgt er ook nog eens voor dat er met het laten leggen van tapijt vloeren voor elk wat wils is.

Veiligheid boven alles met tapijt vloeren

Met het laten leggen van tapijt vloeren zorg je voor meer veiligheid in je woning of pand. Tapijt zorgt voor meer grip onder je voeten. Dit is handig wanneer je jonge kinderen hebt waarvan je natuurlijk wil dat deze veilig in huis kunnen spelen. Tapijt is dan ook vooral handig voor op de trap en in de slaapkamers. In kantoorpanden met veel bedrijvigheid is het laten leggen van een tapijt vloer ook verstandig vanwege de antislip werking en de schokdempende functie.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Tapijt vloer laten leggen

Voordelen van onze vaklieden

Laat je tapijt vloer leggen door onze vaklieden en je bent zeker van een zachte, warme en veilige vloer voor je woning of kantoorpand. Onze professionals voorzien je graag van advies in welke tapijtvloeren het beste geschikt zijn voor jouw situatie en persoonlijke smaak. Wij garanderen je daarnaast de volgende voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Linoleum vloer laten leggen Berry van Berkel

Kom in contact met Berry van Berkel

Met een tapijt vloer laten leggen in je woning of je kantoorpand door de experts van Berry van Berkel, ben je zeker van kwaliteit en service van begin tot eind. Kom langs in onze showroom om ons aanbod aan te laten leggen tapijt vloeren te bewonderen. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen.