Vloeren laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

vloer laten leggen

Vloeren laten leggen in je bedrijf

Als het aankomt op vloeren dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er is nu eenmaal zoveel keuze en elke vloer brengt weer bepaalde voordelen met zich mee. Daarom staan onze vaklieden ook altijd voor je klaar met advies op maat voor jouw situatie. De vloeren om te laten leggen in je bedrijf moeten aan andere eisen voldoen dan de vloeren die je wil laten leggen in je woning. Zo speelt de branche waarin jouw bedrijf actief is ook een belangrijke rol. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld een kantoorpand? Dan is een tapijt vloer, PVC vloer of linoleum vloer gebruikelijk. Wil je juist een vloer laten leggen in je magazijn of een vloer waar meer fysieke arbeid wordt geleverd? Dan is een marmoleum vloer laten leggen een populaire optie.

Vloeren laten leggen bij jou thuis

Als er iets is dat belangrijk is om van jouw huis een echt thuis te maken, dan is het wel het laten leggen van de juiste vloeren. Vloeren verbinden ruimtes of scheiden ruimtes juist van elkaar af. Onze vaklieden houden in hun advies altijd rekening met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast houden we in het leggen van vloeren ook altijd rekening met praktische aspecten. Is jouw woning gehorig omdat je in een mooi oud pand woont? Dan is het laten leggen van PVC vloeren aan te raden. Wat jouw persoonlijke smaak ook is en wat voor jouw situatie dan ook handig is, onze vaklieden geven je altijd advies en afwerking helemaal op met en in lijn met jouw wensen!

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Vloeren laten leggen door Berry van Berkel

Voor het van A tot Z laten leggen van vloeren, kies je voor niemand minder van Berry van Berkel. Met vele jaren aan ervaring weten wij als geen ander hoe we zowel particulieren als bedrijven van een vloer op maat én naar wens moeten voorzien. Wij komen dan ook met alle plezier bij jou langs om jouw pand met eigen ogen te bekijken en naar jouw wensen te luisteren. Zo voorzien we je van persoonlijk advies en stellen we binnen een dag een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Ga je daarmee akkoord en wil je je vloeren laten leggen door onze zorgvuldig geselecteerde vaklieden? Dan ben je verzekerd van 100% deskundig maatwerk. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of maak een afspraak om in onze prachtige showroom langs te komen.

vloeren laten leggen

Onze voordelen

Laat je vloeren leggen door onze vaklieden en geniet van een totale afhandeling. Jij vertelt ons wat jouw wensen zijn, wij regelen de materialen en we leggen de vloer helemaal naar wens. Jij hoeft je dus nergens meer zorgen om te maken! Daarnaast geniet je, door ons jouw vloeren te laten leggen, ook nog eens van de volgende voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen.

In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Vloeren laten leggen Berry van Berkel

Contact met Berry van Berkel

Wil jij bij jou thuis of in je bedrijfspand vloeren laten leggen van A tot Z? Wil je daarbij verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit, advies op maat en een scherpe prijs? Neem dan vandaag nog contact op met de vaklieden van Berry van Berkel. We komen met alle plezier bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over het laten leggen van vloeren bij jou thuis of in jouw bedrijfspand.