Vloer laten leggen in Utrecht

Zoek je een professionele vloerenlegger in Utrecht?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Vloeren laten leggen in Utrecht door Berry van Berkel

Voor het laten leggen van vloeren in Utrecht ga je voor niemand minder dan Berry van Berkel. Met onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe we zowel particulieren als bedrijven van een vloer op maat moeten voorzien. We komen dan ook graag bij jou langs om je woning of bedrijfspand met eigen ogen te bekijken en naar jouw wensen te luisteren. Zo geven we je altijd persoonlijk advies en stellen we diezelfde dag een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Ga je daarmee akkoord en wil je je vloeren laten leggen door onze ervaren specialisten? Dan ben je verzekerd van niks anders dan maatwerk. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of maak een afspraak om in onze prachtige showroom in Utrecht langs te komen.

Vloer laten leggen Utrecht

Vloeren laten leggen in je bedrijfspand in Utrecht

Als het aankomt op vloeren is de keuze zeer ruim. Gelukkig staan onze specialisten in Utrecht paraat met advies op maat voor jouw situatie. De vloeren om te laten leggen in je bedrijfspand dienen weer aan andere eisen te voldoen dan de vloeren om te laten leggen in je huis. Ook de bedrijfstak waar jouw bedrijf zich in bevindt, speelt een belangrijke rol. Heeft jouw onderneming in Utrecht bijvoorbeeld een kantoorpand? Dan is een PVC vloer zoals PVC laminaat of linoleum gebruikelijk. Een andere populaire opties voor kantoren is woningstoffering met tapijt. Wordt er in jouw bedrijfspand in Utrecht juist veel fysieke arbeid geleverd? Gaat het bijvoorbeeld om een magazijn? Dan is een marmoleum vloer goed geschikt voor je bedrijfspand in Utrecht.

Vloeren laten leggen in je woning

Als er iets essentieel is is om van je huis in Utrecht een echt thuis te maken, dan is het wel het laten leggen van de juiste vloeren. Vloeren verbinden ruimtes of scheiden ruimtes juist van elkaar af. Onze specialisten houden in hun adviezen altijd jouw wensen in het achterhoofd. Daarnaast houden we in het leggen van vloeren ook altijd rekening met praktische aspecten. Is je huis gehorig omdat je in een mooi oud pand in Utrecht woont? Dan is het laten leggen van PVC vloeren aan te raden. Heb je jonge kinderen die in huis spelen? Dan is een tapijt vloer een veilige optie om valpartijen te voorkomen. Als je wil staan onze specialisten zelfs klaar met traprenovatie om je tapijt over te laten lopen in trapbekleding. Wat je voorkeur dan ook is en wat voor jouw situatie dan ook handig is, onze specialisten geven je altijd advies en afwerking helemaal op met en in lijn met jouw wensen!

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Vloer laten leggen in Utrecht Berry

Kies in Utrecht voor een complete afhandeling door onze specialisten jouw vloeren te laten leggen. Vertel ons wat je wensen zijn, wij regelen de materialen en we leggen de vloer helemaal zoals jij wil. We ontzorgen je dus helemaal in Utrecht! Daarnaast geniet je, door ons je vloeren te laten leggen, ook nog eens van de volgende voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis in Houten
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Onze vloeren in Utrecht

Met onze jarenlange ervaring zijn we zowel bedrijven als particulieren in Utrecht van dienst. Omdat we alles volledig verzorgen, van egaliseren tot leggen, hoef je zelf helemaal niks te doen. Dit geeft jou de tijd en ruimte om je eigen dagelijkse zaken te blijven runnen binnen je bedrijf of woning in Utrecht. Met ons enorme assortiment aan vloeren hebben we zonder twijfel dé vloer voor jou. Je kunt bij ons terecht voor het laten leggen van een:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst met eigen ogen bekijken? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom in Utrecht langs te komen!

Vloer laten leggen Utrecht Berry van Berkel

Afspraak maken met Berry van Berkel

Wil je in jouw woning of in je bedrijfspand in Utrecht vloeren laten leggen? Wil je daarbij verzekerd zijn van top kwaliteit, advies op maat en een eerlijke prijs? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van Berry van Berkel. We komen met alle plezier bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bewonderen in onze showroom in Utrecht. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over het laten leggen van vloeren bij jou thuis of in jouw bedrijfspand in Utrecht.