Linoleum vloer laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Laat je linoleum vloer door ons leggen

Voor het laten leggen van een linoleum vloer van A tot Z, ben je bij de specialisten van Berry van Berkel aan het juiste adres. Linoleum vloeren zijn uitstekend geschikt voor zowel particuliere woningen als voor zakelijk ruimtes. Ga voor onze specialisten om je linoleum vloer te laten leggen en je bent verzekerd van professioneel advies bij jou op locatie, een topvloer en een strakke legservice. Kortom: wij doen alles voor je! Neem contact met ons op als je vragen hebt of maak eens een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Linoleum vloer

Natuurvriendelijke linoleum vloeren

Door voor een linoleum vloer te kiezen, kies je voor een natuurvriendelijke vloer. Linoleum vloeren bestaan namelijk uit volledig natuurlijke grondstoffen zoals kalk, hars, jute en kalksteen. Daar komt bij dat je met het laten leggen van een linoleum vloer, een zeer onderhoudsvriendelijke vloer in huis haalt die geschikt is voor vloerverwarming.

Linoleum vloer voor je onderneming

Het leggen van een linoleum vloer is populair binnen ondernemingen. Omdat het een duurzame vloer is die makkelijk te onderhouden is en in veel uitvoeringen verkrijgbaar, is de vloer zeer geschikt voor sociale en bedrijvige ruimtes zoals scholen, kantoorpanden, zorginstellingen, ziekenhuizen en kantines. Bovendien voorzie je een linoleum vloer ook eenvoudig van de nodige tekst, bewegwijzering of logo’s.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

linoleum vloer laten leggen

Onze voordelen

Door in je woning of onderneming een linoleum vloer te laten leggen, ga je voor een milieuvriendelijke vloer die eenvoudig in onderhoud is en makkelijk van informatie en belettering te voorzien is. Laat je linoleum vloer door onze specialisten leggen, en je bent ook nog eens zeker van de volgende voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Linoleum vloer laten leggen Berry van Berkel

Kom in contact met Berry van Berkel

Wie een linoleum vloer wil laten leggen in zijn of haar woning of bedrijfspand, schakelt de specialisten van Berry van Berkel in. We komen graag bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de linoleum vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier