Nora vloer laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Laat je nora vloer door ons leggen

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogstaande vloeren die met respect voor de natuur gemaakt zijn? Laat dan een nora vloer leggen door de ervaren professionals van Berry van Berkel. Nora vloeren zijn naast milieuvriendelijk en kwalitatief ook nog eens zeer functioneel en stijlvol. Neem contact op met ons voor meer informatie over het laten leggen van een nora vloer vloer of maak een afspraak om eens in onze showroom langs te komen.

Trappen norament UMC Utrecht

CO2-neutrale vloer

Met het laten leggen van nora vloeren in je woning of pand, kies je voor het laten leggen van een CO2-neutrale vloer. Nora vloeren worden gemaakt met het gebruik van emissiearme materialen en zonder de toevoeging van onnodige, schadelijke coatings. Niet voor niets gaf TÜV Rheinland Nora vloeren het “Blaue Engel” certificaat. Dit certificaat wordt gegeven aan vloerbedekkingen en legmaterialen die volledig emissievrij zijn en geen weekmakers bevatten. Met het laten leggen van een nora vloer, ben je dus meer verantwoord bezig dan ooit tevoren.

Stijl en veiligheid

Door te kiezen voor het laten leggen van een nora vloer, breng je stijl en veiligheid in je interieur. De vloeren zijn in veel verschillende stijlen te maken waardoor er voor elk wat wils is. Daar komt ook nog eens bij dat ze onderhoudsarm zijn en door het rubberen oppervlak zijn ze antislip. Dit maakt de vloer ideaal voor sociale ruimtes met veel bedrijvigheid. Nora vloeren laten leggen wordt dan ook steeds populairder onder bedrijven en instanties binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en binnen de industrie en life sciences.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

trap norament Berry

Voordelen van nora vloeren

Kies er dus voor om een nora vloer te laten leggen in je woning of binnen je onderneming. Onze professionals adviseren je graag over welke nora vloer het beste bij jou past. Door voor onze nora vloeren te gaan, ben je zeker van deze voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Linoleum vloer laten leggen Berry van Berkel

Kom in contact met Berry van Berkel

Kies voor een CO2-neutrale vloer, kies ervoor een nora vloer te laten leggen door Berry van Berkel. Door dit door onze professionals te laten doen, reken je op kwaliteit en service van start tot oplevering. Breng eens een bezoekje aan onze showroom om te zien welke nora vloeren je door ons allemaal kunt laten leggen. Neem contact met ons op voor een afspraak door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen.