PVC vloer laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

PVC vloer laten leggen, advies op maat

Voor het laten leggen van een PVC vloer door gerenommeerde professionals, neem je vandaag nog contact op met Berry van Berkel. Of je nu een PVC vloer wil voor je woning of voor je bedrijfspand, onze professionals doen het voor je, van persoonlijk advies op maat en een vrijblijvende offerte tot het daadwerkelijke leggen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of maak een afspraak om in onze prachtige showroom langs te komen.

PVC vloer laten leggen grijs

PVC vloeren voor thuis

PVC vloeren laten leggen bij je thuis levert je veel voordelen op. Ten eerste is een PVC vloer bijzonder waterbestendig en eenvoudig in onderhoud. Je hoeft dus niet bang te zijn voor vlekken en andere ongemakken. Wil je graag een vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Dan zit je met een PVC vloer ook helemaal goed! Omdat een PVC vloer heerlijk zacht onder je voeten aanvoelt, geniet je dan altijd van een zachte en verwarmde vloer. Heerlijk tijdens de koude dagen van het jaar.

PVC vloer laten leggen in je bedrijfspand

Zoek je een vloer voor je bedrijfspand? Dan is het laten leggen van een PVC vloer de meest voordehand liggende keuze. Door de beschermende toplaag boven de kunststoflagen, heb je een duurzame vloer die lang meegaat en tegen een stootje kan. Zit jouw bedrijf in een oud pand zoals een jaren 30 herenhuis? Dan is een PVC vloer laten leggen ideaal vanwege de geluiddempende werking. Tot slot is een PVC vloer ook weer makkelijk te verwijderen indien nodig.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

PVC vloer laten leggen

Voordelen van Berry van Berkel

Kies ervoor een PVC vloer van ons te laten leggen door onze vaklieden, en je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Wil je bijvoorbeeld een mooie visgraat PVC vloer? Wij zorgen voor de materialen en leggen de vloer helemaal zelf. Je hoeft zelf dus niks te doen. Door voor ons te kiezen voor het laten leggen van jouw PVC vloer, reken je op het volgende:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Vloeren laten leggen Berry van Berkel

Contact met Berry van Berkel

Wil je in jouw huis of in je bedrijfspand een PVC vloer laten leggen? Neem dan vandaag nog contact op met de vaklieden van Berry van Berkel. We komen met alle plezier bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen.