Vloer laten egaliseren

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Vloer laten egaliseren door Berry van Berkel

Je vloer laten egaliseren laat je doen door de ervaren specialisten van Berry van Berkel. Onze vakspecialisten weten met hun jarenlange ervaring hoe ze een vloer moeten egaliseren en voorbereiden voor PVC en vele andere soorten vloeren. Of je nu een vloer wil laten egaliseren in je bedrijfspand of in je woning, onze experts komen met alle plezier bij je langs om jouw pand of woning zelf te bekijken, naar jouw wensen te luisteren en je op basis daarvan van persoonlijk advies te voorzien. Vervolgens stellen we binnen 24 uur een offerte op. Deze is uiteraard volledig vrijblijvend. Ga je akkoord met deze offerte en kies jij voor de vaklieden van Berry van Berkel om je vloer te laten egaliseren? Dan garanderen we je op-en-top maatwerk. Lees verder wat we allemaal voor je doen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over je vloer laten egaliseren. Je bent ook van harte welkom om een afspraak te maken om in onze showroom langs te komen en onze vloeren zelf te bekijken.

Vloer laten egaliseren Berry

Belang van je vloer laten egaliseren

Heb je de vloer van je dromen gezien voor je nieuwe woning of bedrijfspand? Dan is het essentieel om je (onder)vloer eerst te laten egaliseren voordat je nieuwe vloer gelegd wordt. Het laten egaliseren van je vloer is een taak waarbij de basis voor de te leggen vloer wordt gelegd. Het is dus van belang dat dit voor de volle 100% goed gebeurt. Gelukkig hebben onze experts ruime ervaring met het egaliseren van vloeren. Met het door ons laten egaliseren van je vloer, wordt je vloer in de basis eerst gesloopt en afgevoerd. Vervolgens wordt deze geschuurd en gestofzuigd zodat er een enkele oneffenheid meer te zien is. Daarna worden gaten en sleuven aangesmeerd met Uzin NC 181. Tot slot wordt de vloer geëgaliseerd met Uzin NC160 en worden alle luchtbellen verwijderd. Is de vloer gedroogd? Uw vloer is dan klaar voor het laten leggen van bijvoorbeeld een prachtige PVC vloer.

Vloeren voor woning en bedrijfspand

Hoe het laten egaliseren van je vloer exact in zijn werking gaat en welke materialen we gaan gebruiken, is afhankelijk van het soort vloer en waarvoor je deze gaat gebruiken. Onze professionals zullen altijd bij je nagaan welke vloer er eerder heeft gelegen, hoeveel belasting de nieuwe vloer moet gaan dragen en hoe vochtig de ondervloer is. Op basis van deze kennis stellen we exact vast welke materialen en hulpmiddelen we nodig hebben voor het egaliseren van jouw vloer. Wil je de vloer van je woning laten egaliseren voor een PVC vloer, dan is dat net even een ander verhaal dan wanneer je je bedrijfsvloer wil laten egaliseren voor een nora vloer. Met ons weet je dus helemaal zeker dat jouw vloer op de juiste manier geëgaliseerd wordt.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Vloer egaliseren Berry van Berkel

Berry van Berkel: voordelen

Door je vloer te laten egaliseren door de experts van Berry van Berkel geniet je van een totale afhandeling. Op basis van jouw wensen en verlangens zorgen wij ervoor dat het egaliseren van je vloer helemaal gebeurt zodat jij de vloer kan laten leggen die jij wilt. Of je nu een PVC vloer wil laten leggen of iets anders. Je vloer laten egaliseren door ons biedt je de volgende voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Kosten voor vloer laten egaliseren

Wat kost het laten egaliseren van een vloer? De prijs van het laten egaliseren van een vloer, is erg afhankelijk van de oppervlakte van je vloer, welke materialen we nodig hebben en in hoeverre je ondervloer oneffenheden bevat. Hoe meer deuken, kuiltjes en andere beschadigingen de ondervloer heeft, hoe meer uren werk en materiaal er nu eenmaal in de klus zit. Daarom komen onze vaklieden graag bij je langs om de staat van je ondervloer persoonlijk te inspecteren en je van professioneel advies te voorzien. Vervolgens wordt er een offerte op maat opgesteld zodat je precies weet wat de kosten zijn van het laten egaliseren van je vloer. Zo kom je nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Contact met Berry van Berkel

Wil jij een vloer laten egaliseren? Wil je een vloer laten egaliseren voor bijvoorbeeld PVC, een nora vloer of een ander soort vloer? De vaklieden van Berry van Berkel voorzien je met alle plezier van zowel advies als een offerte op maat. Bij ons ben je verzekerd van maatwerk en vele jaren ervaring voor een scherpe prijs. We komen met alle plezier bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over het laten egaliseren van een vloer bij jou thuis of in jouw bedrijfspand.