Over Ons

Zoek je een professionele vloerenlegger?

  • Deskundig maatwerk
  • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
  • Meer dan 34 jaar ervaring
  • Ruim assortiment vloeren
  • Vrijblijvend advies aan huis

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Van vakantiewerk naar het stoffeerdersvak

Berry van Berkel, geboren te Utrecht, had oorspronkelijk de ambitie om timmerman of meubelmaker te worden. Lekker bezig zijn met zijn handen en mooie dingen creëren. Na vier jaar LTS sleepte Berry zijn diploma binnen en zou na de zomervakantie zijn opleiding vervolgen. Echter, zijn vader zat in de woningstoffering en Berry liep met hem mee tijdens zijn vakantie. Tijdens dit vakantiewerk is zijn liefde voor het stoffeerdersvak ontstaan en was hij vastbesloten om woningstoffeerder te worden. In plaats van verder te studeren voor timmerman en meubelmaker volgde hij de opleiding tot woningstoffeerder. In 2012 was Berry van Berkel Woning- en Projectinrichting een feit.

Vloerenlegger met passie

“Ik kan je vertellen dat mijn vader, een vakman ‘pur sang’, niet de makkelijkste leermeester was. Maar zoals het gezegde luidt: zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Ik ben ontzettend trots op mijn vader dat hij ook van mij een vakman heeft gemaakt! Na 23 jaar samen te hebben gewerkt met mijn vader, ging hij met de VUT. Het bedrijf Werkhoven’s Vloerenbedrijf werd verkocht. Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt, vond ik het tijd worden om al mijn energie, motivatie en inzet in een eigen onderneming te steken. Mijn ouders en vrouw staan voor 100 procent achter mij en ik heb er erg veel plezier en vertrouwen in. Mijn slogan luidt niet voor niets: Zoals afgesproken!”

Om het werk af te leveren zoals het motto luidt: Zoals afgesproken! heeft Berry hele onderscheidende punten. Klanten geven vooral de voorkeur aan Berry door:

  • Deskundig maatwerk
  • Ruim assortiment vloeren
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • 34+ jaar ervaring
Michael van den HeuvelMichael van den Heuvel
14:32 16 Mar 23
Heel blij met onze visgraat PVC vloer! Heel mooi gelegd, alles wordt netjes achtergelaten en ook de nazorg is uitstekend! De werkzaamheden konden op korte termijn worden ingepland en ook wordt er snel gereageerd!
Laura KouwenbergLaura Kouwenberg
18:23 13 Mar 23
Berry heeft bij ons zowel op de boven als onderverdieping een pvc vloer gelegd. We zijn erg blij met de vloer. Hij is prachtig gelegd, snel en alles volgens afspraak. Berry geeft goede adviezen en is eerlijk als iets niet gaat of niet mooi gaat worden.Zou iedereen de diensten van Berry aanraden en heb dit ook al verschillende keren gedaan. Mocht ik weer een nieuwe vloer nodig hebben zou ik zeker weer naar Berry gaan, al zal dit nog met deze vloer nog we even duren.
bon soignebon soigne
21:37 10 Feb 23
Wij zijn heel blij met onze PVC vloer. Echte vakmannen!Een aanrader , snelle levering, prima prijs en een goed advies.
Cees van BaalCees van Baal
16:30 08 Feb 23
Voor de 2e keer heeft Berry met zijn collega in ons huis een nieuwe pvc vloer gelegd. We zijn er ontzettend blij mee. Vakkundig gelegd en volledig volgens afspraak. Toppers.
Myrthe KMyrthe K
19:04 28 Nov 22
Berry is een echte vakman. In zowel ons vorige huis als in ons huidige heeft Berry fantastisch werk afgeleverd. Berry heeft ons goed geadviseerd, waarbij we in de showroom uiteindelijk tot een totaal andere keuze zijn gekomen, dan wij op voorhand hadden bedacht. In slechts drie dagen tijd heeft Berry alle verdiepingen geëgaliseerd en voorzien van een strakke PVC-vigraatvloer. Heel erg blij met het eindresultaat en we zouden hem zeker aanbevelen.
Eveline SmitsEveline Smits
14:55 11 Mar 20
Wij zijn zo ontzettend blij met onze PVC vloer in visgraat. Vakman ten top Berry van Berkel!
Mohamed BouhjiraMohamed Bouhjira
16:35 27 May 19
Pvc vloer laten leggen door Berry en ben helemaal tevreden met het resultaat. Fijn ook dat afspraken nagekomen worden.
js_loader

Selectie projecten