Marmoleum vloer laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Marmoleum vloer laten leggen, complete afwerking

Wie een marmoleum vloer wil laten leggen en daarbij wil kunnen rekenen op een complete afwerking, kiest voor de ervaren experts van Berry van Berkel. Of je nu een marmoleum vloer wil laten leggen bij je thuis of in je bedrijfspand, met ons ben je zeker van degelijk advies op locatie, een kwaliteitsvloer en een professionele legservice. Neem contact met ons op als je vragen hebt of maak eens een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Marmoleum vloer laten leggen

Marmoleum vloer: haal de natuur in huis!

Met het laten leggen van een marmoleum vloer haal je de natuur in huis. Marmoleum vloeren zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen waardoor ze altijd anti-bacterieel zijn. Dit maakt de vloer ideaal voor huishoudens met jonge, spelende kinderen. Je wil immers dat je kinderen op een schone vloer spelen. Daarnaast zijn marmoleum vloeren ook duurzaam, milieuvriendelijk, geluiddempend en eenvoudig in onderhoud. Het laten leggen van een marmoleum vloer gaat ook prima samen met vloerverwarming.

Marmoleum vloer voor je onderneming

Heb je een eigen onderneming binnen het onderwijs of de gezondheidszorg? Dan zijn marmoleum vloeren een uitstekende toevoeging! Door hun antibacteriële werking zijn ze uitermate geschikt voor onder andere scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en ziekenhuizen. Omdat marmoleum vloeren eenvoudig schoon te houden zijn, zijn ze ook erg geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Is het laten leggen van een marmoleum vloer iets voor jouw onderneming? Onze professionals voorzien je graag van advies op maat.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Marmoleum vloer laten leggen Berry

Voordelen van Berry van Berkel

Door te kiezen voor het laten leggen van een marmoleum vloer, kies je voor een natuurlijke en milieuvriendelijke vloer voor je huis of bedrijfspand. Door dit volledig te laten doen door onze professionals, ben je ook nog eens verzekerd van het volgende:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Marmoleum vloer laten leggen Berry van Berkel

Contact met Berry van Berkel

Wil je een marmoleum vloer laten leggen? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van Berry van Berkel. We komen met alle plezier bij je langs om je verder te helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen.