Trap laten bekleden

Laat je trap professioneel bekleden

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Trap laten bekleden: veilig en geluiddempend

De ervaren professionals van Berry van Berkel staan klaar om jouw trap van top kwaliteit trapbekleding te voorzien. De trap is altijd een belangrijke verbinding tussen twee verdiepingen. Niet alleen praktisch maar ook visueel! Of het nu gaat over de trap bij jou thuis of een trap in je bedrijfspand: de trap is een essentieel onderdeel van een woning of pand dat de nodige aandacht verdient. Daarom staan de professionals van Berry van Berkel voor je klaar met trapbekleding die jouw trap veilig en geluiddempend maakt. Lees snel verder over je trap laten bekleden of neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende soorten trapbekleding. Je bent ook van harte welkom om een afspraak te maken om in onze showroom langs te komen en alles met eigen ogen te bewonderen!

trap laten bekleden

Trap laten bekleden in huis

Of de trap nu direct in je woonkamer staat, in de hal of zich achter een deur bevindt, de trap is een essentieel onderdeel van je interieur. De juiste trapbekleding kan hierbij dan ook niet ontbreken. Bij ons vind je dan ook een groot assortiment aan trapbekleding voor je huis. Heb je kleine kinderen waarvan je wil dat die veilig kunnen spelen in huis? Dan is geluiddempend tapijt misschien wel een uitstekende keuze voor je! Ook omdat dit antislip en schokdempend is. Het laten bekleden van je trap met PVC is een uitstekende keuze als je een onderhoudsarme en slijtvaste optie wil voor je trap. Heb je een PVC vloer in je woonkamer? Dan kun je je trap laten bekleden met PVC om ervoor te zorgen dat je woonkamer mooi overloopt in de trap en je interieur één geheel wordt. Met onze trapbekleding is alles mogelijk!

Trap in je bedrijf laten bekleden

Heb je een eigen bedrijfspand met een trap? Dan wil je natuurlijk dat je trap representatief is. Afhankelijk van het interieur van jouw bedrijfspand hebben we zonder twijfel de juiste trapbekleding voor je in huis. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige traplopers. Door je trap hiermee te bekleden zorg je voor een chique indruk voor zowel je klanten als je personeel. Ook zorgen traplopers voor meer grip onder de voeten. Daarmee reduceer je het risico op valpartijen. Ga je liever voor tapijt? Daarmee stofferen we je trap ook met alle plezier. Welke trapbekleding je ook wil voor je bedrijf, onze vaklieden voorzien je van deskundig advies en trapbekleding op maat.

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

trap laten bekleden tapijt

Voordelen traprenovatie bij Berry

Door voor trapbekleding van Berry van Berkel te kiezen, kies je ervoor je trap te laten bekleden van begin tot eind door ervaren professionals. Jij laat jouw wensen aan ons weten en wij regelen alles om ervoor te zorgen dat jouw trapbekleding helemaal wordt zoals jij het wil zien. Kies voor onze experts en je rekent sowieso op het volgende:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment trapbekleding
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Veel keuze trapbekleding

Met ons brede assortiment aan trapbekleding zijn we zowel bedrijven als particulieren van dienst. Van advies tot het materiaal en tot het daadwerkelijk bekleden van je trap: wij doen alles voor je qua traprenovatie. Je hebt met ons dus nergens meer omkijken naar. Zo heb je alle rust en ruimte om de dagelijkse gang van zaken lopende te houden. Of dat nu in je woning is of binnen je bedrijf. Wil je dat jouw trapbekleding overloopt in de vloer? Dan hebben we verschillende soorten vloeren en trapbekleding voor zowel je trap als vloer. Denk hierbij aan:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Linoleum vloer laten leggen Berry van Berkel

Kom in contact met Berry van Berkel

Wil je in je woning of in je bedrijfspand trapbekleding op van begin tot eind gelegd hebben? Wil je daarbij zeker zijn van top kwaliteit, advies op maat en een scherpe prijs? Neem dan vandaag nog contact op met de experts van Berry van Berkel. We komen graag bij je langs om je trap te bekleden. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze website invullen. We nemen dan snel contact met je op over het laten bekleden van je trap bij jou thuis of in jouw bedrijfspand.