Novilon vloer laten leggen

Zoek je een professionele vloerenlegger?

 • Deskundig maatwerk
 • Scherp geprijsd / All-In-Tarieven
 • Meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis

Laat je novilon vloer door ons leggen

Wil jij een vinyl vloer laten leggen die anders is dan andere vinyl vloeren? Dan wil jij een novilon vloer laten leggen door de ervaren vakmensen van Berry van Berkel! Of je nu een novilon vloer wil voor je eigen woning of voor je bedrijfspand, voor beiden is deze uitstekend geschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze bijzondere vloer of maak eens een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Novilon vloer laten leggen grijs

Een unieke vloer

Met het laten leggen van een novilon vloer haal je niet alleen een hele praktische en onderhoudsarme vloer in huis. De novilon wordt ook wel de stille vloer genoemd om zijn extreem geluiddempende werking. Daarnaast komen er amper vlekken in deze vloer, heb je weinig last van stofophoping en is de vloer zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Een novilon vloer laten leggen doe je dus ook gerust in de badkamer of het toilet.

Novilon vloeren: populair bij bedrijven

Bedrijven laten steeds vaker een novilon vloer leggen en dat begrijpen wij maar al te goed. zoals andere vinyl vloeren is de novilon vloer perfect voor ruimtes waar veel wordt gelopen en waar veel bedrijvigheid is. Daarom wordt het leggen van novilon vloeren steeds vaker gedaan in kantoorruimtes, ziekenhuizen, fitnesscentra en industriële panden. Novilon vloeren zijn slijtvast, duurzaam en ook nog eens in vele dessins verkrijgbaar.

Novilon vloer laten leggen

Onze voordelen

Laat een novilon vloer leggen in je huis of bedrijfspand en je bent zeker van een ruime keuze aan ontwerpen, een onderhoudsarme en een slijtvaste vloer. Kies er daarnaast voor om je novilon vloer door ons te laten leggen, en we garanderen je deze extra voordelen:

 • Deskundig maatwerk
 • All-in-tarieven
 • Flexibele werktijden
 • Offerte binnen 24 uur
 • Al meer dan 34 jaar ervaring
 • Ruim assortiment vloeren
 • Vrijblijvend advies aan huis
 • Showroom
 • Hét adres voor woningstoffering

Wij komen graag een keer langs om jouw wensen te bespreken

Groot assortiment vloeren

We kunnen met onze ervaring en expertise dus zowel bedrijven als particulieren van dienst zijn. Doordat we het gehele traject van advies tot oplevering zelf uitvoeren, heb je zelf dus nergens omkijken na. Dat geeft jou een boel rust en ruimte om je eigen dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Of dat nou bij jou thuis is of in je bedrijfspand. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens een grote hoeveelheid vloeren om bij jou te komen leggen. In ons assortiment vind je de volgende vloeren:

Wil je de vloeren die je door ons kunt laten leggen eerst eens in het echt bewonderen? Dan ben je van harte welkom om eens in onze mooie showroom langs te komen!

Novilon vloer laten leggen Berry van Berkel

Kom in contact met Berry van Berkel

Laat een novilon vloer leggen in je huis of bedrijfspand door de vakspecialisten van Berry van Berkel, en geniet van een uitstekende kwaliteit vloer en een legservice van start tot oplevering. We komen met alle plezier bij je langs om je van advies op maat te voorzien. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om de novilon vloeren die je door ons kunt laten leggen eens te bekijken in onze showroom. Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen of te appen naar 06 – 22771421. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar info@berryvanberkel.nl. Tot slot kun je natuurlijk het contactformulier op onze