Reviews

Zoek je een professionele vloerenlegger?

Wat klanten van ons vinden

Ben jij benieuwd wat klanten van ons vinden? Bekijk dan snel onderstaande reviews. Ben je overtuigd en wil je snel een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch: 06-22771421, via de mail: info@berryvanberkel.nl en het contactformulier bereikbaar.

Google reviews

Michael van den HeuvelMichael van den Heuvel
14:32 16 Mar 23
Heel blij met onze visgraat PVC vloer! Heel mooi gelegd, alles wordt netjes achtergelaten en ook de nazorg is uitstekend! De werkzaamheden konden op korte termijn worden ingepland en ook wordt er snel gereageerd!
Laura KouwenbergLaura Kouwenberg
18:23 13 Mar 23
Berry heeft bij ons zowel op de boven als onderverdieping een pvc vloer gelegd. We zijn erg blij met de vloer. Hij is prachtig gelegd, snel en alles volgens afspraak. Berry geeft goede adviezen en is eerlijk als iets niet gaat of niet mooi gaat worden.Zou iedereen de diensten van Berry aanraden en heb dit ook al verschillende keren gedaan. Mocht ik weer een nieuwe vloer nodig hebben zou ik zeker weer naar Berry gaan, al zal dit nog met deze vloer nog we even duren.
bon soignebon soigne
21:37 10 Feb 23
Wij zijn heel blij met onze PVC vloer. Echte vakmannen!Een aanrader , snelle levering, prima prijs en een goed advies.
Cees van BaalCees van Baal
16:30 08 Feb 23
Voor de 2e keer heeft Berry met zijn collega in ons huis een nieuwe pvc vloer gelegd. We zijn er ontzettend blij mee. Vakkundig gelegd en volledig volgens afspraak. Toppers.
Myrthe KMyrthe K
19:04 28 Nov 22
Berry is een echte vakman. In zowel ons vorige huis als in ons huidige heeft Berry fantastisch werk afgeleverd. Berry heeft ons goed geadviseerd, waarbij we in de showroom uiteindelijk tot een totaal andere keuze zijn gekomen, dan wij op voorhand hadden bedacht. In slechts drie dagen tijd heeft Berry alle verdiepingen geëgaliseerd en voorzien van een strakke PVC-vigraatvloer. Heel erg blij met het eindresultaat en we zouden hem zeker aanbevelen.
Eveline SmitsEveline Smits
14:55 11 Mar 20
Wij zijn zo ontzettend blij met onze PVC vloer in visgraat. Vakman ten top Berry van Berkel!
Mohamed BouhjiraMohamed Bouhjira
16:35 27 May 19
Pvc vloer laten leggen door Berry en ben helemaal tevreden met het resultaat. Fijn ook dat afspraken nagekomen worden.
js_loader

Reviews

 • Fam. Van Reij

  Berry en zijn collega hebben bij ons een PVC vloer gelegd. Snel, vakkundig met een prettige communicatie.. Zeer tevreden!

 • Kim vd Heuvel

  Wow, wat zijn wij blij met onze visgraat PVC mét bies! Het ziet er fantastisch uit en ligt er superstrak in. Het contact met Berry verliep erg goed. Wij zijn zeer tevreden, vijf sterren dik verdient!

 • Lianne

  Prachtige pvc vloer gelegd in ons appartement. Heel netjes afgewerkt. Afspraken worden exact nagekomen. Je kunt er bij Berry echt op vertrouwen dat je in goede handen bent.

 • Fam. Van Reij

  Berry en zijn collega hebben bij ons een PVC vloer gelegd. Snel, vakkundig met een prettige communicatie.. Zeer tevreden!